Koningsnacht

26 april 2023

Nacht van Oranje

Op 26 april organiseert het Oranje Comité, de "NACHT VAN ORANJE".

Om 21.00 uur is de aanvang in zaal Vergeer "HET OUDE RECHTHUIS",

De band die op het podium staat zijn de Hucksters.

Koningsdag

27 april 2023

Optocht voor de kinderen

Vanaf 09.00 start er een optocht met versierde fietsen, skelters of hoe je ook maar wilt meedoen. Het thema is 100 jaar Oranjecomite. Start bij het Dorpshuis en de finish zal zijn bij de Speeltuin.

Oranje Koffietafel

Vanaf 10.00uur is het dorp welkom voor een plekje “rond de koffietafel” in/bij het Speeltuingebouw. Onder het genot van een vers bakje koffie of thee, met een lekkere traktatie, kan even bijgepraat worden na enkele bijzondere jaren.

Het streven is om voor iedereen een comfortabele, veilige en vooral gezellige omgeving te creëren.

We zien en spreken jullie weer graag!

Koningsdag knutselen

Dit jaar eens geen kleurplaat, maar we laten de creativiteit aan jullie zelf over! Maak zelf een mooie kroon, koets, rozet, 'n vlag van bijv. strijkkralen of iets anders, als het maar met Koningsdag te maken heeft. Je kunt je knutselwerk inleveren t/m 26 april bij de familie Kempen, Dorpsstraat 85 of bij de familie Poot, Maarten Bogaardhof 13. Ook hiermee valt weer een leuke prijs te verdienen (ingedeeld in leeftijdscategorie). We zijn heel benieuwd naar de resultaten

Kinderspelen

Onder de vlaggers op 27 april zal een gebaksbon worden verloot. Vijf adressen worden vooraf door een random-generator gekozen en gecontroleerd op het vlaggen. Maar twee oranje comitéleden krijgen deze en voeren de controle uit (ook wordt er gelet op de juiste manier van vlaggen en dat is nu met oranje wimpel). Dus alleen als u de vlag uithangt maakt u kans op een gebaksbon!

Vlaggen

Na de optocht is er in de Speeltuin voor jullie natuurlijk ook wat lekkers aan de koffietafel. Daarna starten we met de spelletjes. Zo rond 11.00 uur spelen we nog een paar rondjes Bingo waarbij weer leuke prijsjes te winnen zijn.
Image
Image
Image
Image
Image
Image