Koningsnacht

26 april 2022

Nacht van Oranje

Op 26 april organiseert het Oranje Comité, de "NACHT VAN ORANJE".

Om 21.00 uur is de aanvang in zaal Vergeer "HET OUDE RECHTHUIS",

De band die op het podium staat is LEKKER, de Leukste Rock Cover band van Nederland en speelt Ultimate ROCK Covers.

Koningsdag

27 april 2022

Optocht voor de kinderen

Vanaf 09.00 start er een optocht met versierde fietsen, skelters of hoe je ook maar wilt meedoen. Het thema is Oranje Boven. Start bij het Dorpshuis en de finish zal zijn bij de Speeltuin.

Oranje Koffietafel

Vanaf 10.00uur is het dorp welkom voor een plekje “rond de koffietafel” in/bij het Speeltuingebouw. Onder het genot van een vers bakje koffie of thee, met een lekkere traktatie, kan even bijgepraat worden na enkele bijzondere jaren.

Het streven is om voor iedereen een comfortabele, veilige en vooral gezellige omgeving te creëren.

We zien en spreken jullie weer graag!

Kleurplaat wedstrijd

Voor de kinderen is er een leuke kleurplaat. Deze zal worden uitgedeeld op school en is te verkrijgen aan de dorpsstraat 85. Ingekleurde tekeningen kunnen worden ingeleverd op de Dorpsstraat 85 tot en met 26 april. Er zijn voor de winnaars leuke prijzen. Vergeet niet de naam, adres en leeftijd van de kunstenaar te vermelden. Er wordt een indeling naar leeftijdsgroepen gemaakt voor de bepaling van de winnaar.

Kinderspelen

Onder de vlaggers op 27 april zal een gebaksbon worden verloot. Vijf adressen worden vooraf door een random-generator gekozen en gecontroleerd op het vlaggen. Maar twee oranje comitéleden krijgen deze en voeren de controle uit (ook wordt er gelet op de juiste manier van vlaggen en dat is nu met oranje wimpel). Dus alleen als u de vlag uithangt maakt u kans op een gebaksbon!

Vlaggen

Na de optocht is er in de Speeltuin voor jullie natuurlijk ook wat lekkers aan de koffietafel. Daarna starten we met de spelletjes. Zo rond 11.00 uur spelen we nog een paar rondjes Bingo waarbij weer leuke prijsjes te winnen zijn.
Image
Image
Image
Image
Image
Image